#39 Fult är väl fult även om ingen dör?

 #39 Fult är väl fult även om ingen dör?

Varje vecka framöver kommer Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund lyfta fram snackisarna, analyserna och de heta ämnena från Hockeyettan.

I avsnitt #39 diskuterar vi att Andreas Ollikainen lämnat Skövde, funderar kring vad det betyder för Hc Dalen att galjonsfiguren David ”Tuppen” Fredriksson missar resten av säsongen och ställer oss frågan om det är Nybro eller Viktor Östlund som är bra. För att sedan försöka reda ut vilken klubb burväktaren egentligen tillhör.

Vi funderar kring Kristianstads självbild, imponeras av Jonatan Nielsen som powerplay-vapen och resonerar kring vem av Robin Johansson eller Joel Gistedt vi skulle välja till ett eget lag.

Dessutom rasar vi över det sjuka resonemanget att inte anmäla en ful smäll med motiveringen att den utsatte spelade vidare i matchen och snackar om hur Tranås blev avblåsta för sex man på banan när det tagit ut målvakten vilket mynnar ut i funderingar kring vad som egentligen gäller vid felaktig avblåsning.

Bland en hel del annat i en podd som ni kan höra via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *