#28 Hur har de råd?

 #28 Hur har de råd?

Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund hamnar i en eldig diskussion om det nya serieupplägget för Hockeyettan med dess fördelar och nackdelar, reflekterar kring om det finns 20 lag bra nog för Allettan och tycker synd om kommande vinters fortsättningsserielag.

Vi blickar framåt mot stekheta derbyn och ännu hetare presskonferenser, hyllar Mariestad för ett excellent arbete med ekonomin och gör ett kortare uppehåll i Laxå.

Givetvis bjuder den dryga timmen också på en hel del djupgående snack om olika lagbyggen runt om i landet. Vi snackar om Kirunas utvecklingsmiljö, ett imponerande Piteå och lyfter frågan om inte Teg är på väg att bli en renodlad farmarklubb till Björklöven. Vi spånar kring den kommande bottenstriden i söderserien, kivas om huruvida Nybro står och stampar eller inte och lägger så klart ett stort fokus kring KRIF som slutligen kommit igång med sitt lagbygge och fått motståndarnas supportar att bistert undra, hur har de råd?

Dessutom, KHL-målvakten som plötsligt ska stå i Hockeyettan, en tillbakablick till när Nichlas Falk bad kommande tränarkollegan Mats Waltin att skippa en träning och det ständiga frågetecknet kring Östersunds silly season.

Detta bland extremt mycket annat i ett mustigt snack som ni hör via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *