#27 A Match Made in Heaven

 #27 A Match Made in Heaven

Serieindelningen för Hockeyettan säsongen 16/17 har äntligen landat och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund tittar närmare på vilka som egentligen blev vinnare och förlorare i de rockader som gjorts mellan serierna och ställer sig frågan om det egentligen är den södra eller den norra serien som blir den bästa till vintern.

Vi tuggar kring de mest intressanta händelserna under silly season och diskuterar vad Niklas Wikegårds intåg som ansvarig för det nya sportrådet i Wings egentligen betyder för klubben och hela Hockeyettan under devisen ”namn lockar namn”.

Den senaste veckans snackis om hur viktigt det är med rätt kontakter för att lyckas i hockeysvängen bjuder in till en längre diskussion (är det sant eller falskt?) och vi tittar närmare på stormen i Skövde för att ställa oss frågan varför det är så infernaliskt viktigt att få säga att det var man själv som tog beslutet om att avsluta ett samarbete?

Dessutom Bryan Adams, anekdoten om hur Henrik trängde sig före Ulf Dahlén i snuskön och konstaterandet att Jeff Hällegard är ett sjukt coolt hockeybildsnamn.

Detta bland extremt mycket annat i en fullmatad timme som ni hör via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *