#25 Christofer Blid

 #25 Christofer Blid

”S:et på bröstet – man känner ansvar när man tar på sig det”

Har man en klubb väldigt nära hjärtat och det dessutom är där man är fostrad vill man gärna representera den. Därför har Christofer Blid njutit lite extra den här säsongen.

I Mjörnberg Trashtalk berättar han om hur det kändes i hjärtat när Södertälje åkte ur allsvenskan och ansvaret han känner att lyfta klubben tillbaka.

Han berättar om att spela i klubbens J20-lag bland blivande NHL-stjärnor och att möta Henrik Lundqvist, men utan att göra några större resultat. Om hur han själv ringde upp och såg till att bli värvad till Södertäljes allsvenska trupp en gång i tiden och hur viktiga supportrarna varit för årets lag.

Men också om hur hans mammas bortgång fick honom att tappa sugen för hockeyn och hur han hittade tillbaka till glädjen i Gnesta i division två. Om att tänka på framtiden och därför inte riskera något när man går skadad och varför det är roligare att spela i Hockeyettan än i allsvenskan.

Dessutom hans egen hejaramsa, nivån på den den östra serien och en iskall pizza…

Detta och väldigt mycket mer hör ni under en timme på iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *