#22 Mikael Johansson

 #22 Mikael Johansson

”Spelare kan vara otroligt jävla gnälliga”

Mikael Johansson har precis gjort sin femte säsong som sportchef i KRIF och i Mjörnbergs Trashtalk berättar han om en organisation som behöver stärkas upp, som saknar ett riktigt bra grundfundament och att det kanske hade varit läge att skörda när hockeyn var som hetast i Blekinge.

Vi snackar om de viktigaste egenskaperna för att bli en bra sportchef, funderar kring om gamla storspelare egentligen är särskilt lämpade för sportchefsuppgiften och om hur någon i hans roll egentligen jobbar.

Johansson berättar om sina bästa och sämsta värvningar och en värvning som han hade på kroken men i förlängningen fick se göra supersuccé någon annanstans. Det blir snack om spelare med bilringar på magen, den totala kraschlandningen med Kari Eloranta som tränare och om hur man scoutar transatlanter till Hockeyettan.

Dessutom snack om agenter som han faktiskt nästan litar på och den riktigt stora knäckfrågan, exakt hur tuff var Oscar Bäcklin?

Detta och väldigt mycket mer hör ni i ett öppenhjärtligt snack på iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *