#21 Robin Olsson

 #21 Robin Olsson

”Det var en del spelare som hade bråttom till tåget direkt efter matchen och det kändes jävligt tråkigt”

Han är kaptenen som åkt ur lika väl som gått upp i allsvenskan med sin moderklubb. I Mjörnbergs Trashtalk berättar Tingsryds Robin Olsson om de olika kvalserierna han haft förmånen och skräcken att uppleva med föreningen.

Han berättar om hur det kändes som ett svek att åka ur, om att fly till Oliver Ekman-Larsson i USA efter degraderingen och hur ont det faktiskt gör i klubbhjärtat att misslyckas i en kvalserie. Men också om ansvarskänslan att stanna kvar när klubben började om i Hockeyettan och om hur det kändes att säkra det allsvenska avancemanget på anrika Johanneshov men inte ha en droppe att fira åstadkommandet med.

Det blir snack om den bittra rivaliteten med Karlskrona, om hur man som kapten kan påverka domarna, om varför det är så svårt att vinna på beställning och vilka enorma celebriteter som fyller år på samma dag som honom själv.

Dessutom berättar Olsson givetvis exakt hur det känns att Tingsryd är en finne i röven på det hockeyetablissemang som helst av allt vill stänga klubben ute från finrummet.

Detta och väldigt mycket mer hör ni på iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *