#7 Fredrik Mälberg

 #7 Fredrik Mälberg

”Nu kommer hockeyvärldens Zlatan i division ett och ska möta puckot Mälberg, det kommer aldrig att gå”

Han har stämplats som en tuff och kompromisslös tränare som aldrig tvekar att säga precis vad han tycker. I Mjörnbergs Trashtalk talar Tranås-tränaren Fredrik Mälberg om just den stämpeln och hur det i grund och botten kommer sig att han fått den på sig. Han reflekterar kring sin kravbild och sitt sätt att leda lagen lika mycket som den personliga utveckling som skett genom åren.

Men vi talar naturligtvis också om skickliga spelare han haft genom åren (är superkedjan med Nicklas Heinerö, Måns Krüger och Matthias Sundberg från Huddinge 12/13 de bästa?), om den ödesdigra konkursen för Nyköping som ställde allt på ända och att bli åksjuk av att åka tåg.

Mälberg funderar också kring varför han fick sparken från Hammarby, om en och annan välriktad spark mot en och annan oskyldig papperskorg och de svårkontrollerade känslorna när det gick emot moderklubben.

Dessutom, är tränarkåren i Hockeyettan för mjäkig?

Svaret på detta och väldigt mycket annat får ni i den välmatade podden. Trevlig lyssning!

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *