Mjörnbergs Trashtalk #1 Levererarn

 Mjörnbergs Trashtalk #1 Levererarn

”Det finns inget roligare än att hetsa upp ett troll”

Han var kanske inte den skickligaste spelaren som Hockeyettan skådat, ändå ramlade poängen in i strid ström. Som av en händelse kom Johan Jönsson dessutom att bli ”Levererarn” med hela Hockeysverige när han exploderade i sociala medier.

Karriären är sedan några år tillbaka över, men hans rykte lever fortfarande kvar. I Mjörnbergs Trashtalk berättar Johan ”Levererarn” Jönsson öppenhjärtligt om hur ett misslyckat Hitler-skämt var startskottet för den sanslösa hajp som under några säsonger byggdes upp omkring honom och den bittra rivalitet som råder mellan Östersund och hans moderklubb Brunflo. Dessutom berättar han om att mucka gräl med den fängelsedömde NHL-busen Mike Danton och om hur det var att spela tillsammans med storheter som Scott Young och Igor Larionov. Han avslöjar hur det går till att fuska sig till två mål i en och samma match, berättar om proffsplanerna som aldrig blev mer än just planer samt förklarar hur det kom sig att hans iPhone plötsligt befann sig i motståndarnas målgård mitt under pågående match.

Detta, bland mycket, mycket annat. Trevlig lyssning.

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *