Storsatsningen toppas med serierivalens transatlant

 Storsatsningen toppas med serierivalens transatlant

Hårdsatsande Västerås har letat efter en pjäs att spetsa sin trupp med, nu har man hittat en forward.

Lucas Venuto lämnar Borlänge för spel med Västerås resten av säsongen.

– Lucas är en spelartyp som vi har letat efter. En högerfattad avslutare med ett bra direktskott, som vi kan nyttja i powerplay. Han är en rivig, ganska sevärd spelare som kan bli lite utav en publikfavorit. Spelar frejdigt och är inte rädd för att sticka in näbben i heta situationer och ta pucken till mål. Han passar väldigt bra in på den profil som vi har letat efter, säger sportchefen Patrik Zetterberg på Västerås hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *