Ratades i höstas – får ny chans i storklubben

 Ratades i höstas – får ny chans i storklubben

AIK vilar inte på hanen när skadorna hopar sig i truppen, Marcus Fornell är inte den ende spelaren som lånas in.

Den allsvenska klubben väljer dessutom att låna Albin Ivarsson Hamberg från Gripen. Den unge forwarden som man funderade länge och väl kring i somras men tillslut valde att rata, men som nu får en ny chans.

”Albin Ivarsson Hamberg spelade redan med laget i somras och var även med på lagets träningsläger i Schweiz. Under hösten har den 23-årige forwarden spelat i division 1-laget Nyköping Gripen och noteras för 25 poäng på 21 matcher, varav 7 mål och 18 assist”, skriver AIK på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *