Succégänget förstärker

 Succégänget förstärker

Under hösten gick nykomlingen Nacka långt över alla förväntningar, nu förstärker laget inför fortsättningsserien.

På självaste nyårsafton presenterade klubben en återvändare. Backen Sebastian Johansson är tillbaka i Stockholm efter några säsonger i Blekinge och Mörrum.

– Det jag tror att jag kommer kunna bidra med är mycket rutin. Jag har varit med ett par år och testat spel i både Östra och Södra Hockeyettan så man har några matcher i ryggsäcken. I själva spelet ser jag mig som en spelande back som gärna hittar blad istället för att kasta iväg puckar och som gärna följer med i anfallen, säger han på Nackas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *