Tilltänkte spetsforwarden tvingas sluta

 Tilltänkte spetsforwarden tvingas sluta

Det roliga har precis börjat, men nu blir det ingen mer hockey för anfallaren Johannes Tornberg.

27-åringen med ett track record av sylvasst målskytte i Hockeyettan värvades från Piteå till nykomlingen Boden inför den här säsongen, men har inte riktigt varit sig själv. Det har bara blivit fem poäng (3+2) på 18 matcher för den forne storskytten. Skadehistoriken har kommit ikapp anfallaren och efter en smäll i Allettan-premiären tvingas han avsluta karriären.

”I allettan-premiären mot Kalix var oturen framme igen och jag fick en smäll mot huvudet som har orsakat huvudvärk i efterhand. Under min karriär har jag mottagit flera smällar mot huvudet och den här får vara den sista”, förklarar han på Bodens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *