#92 Tomas Sandlin

 #92 Tomas Sandlin

”Att tänka tar tid ibland”

Tränaren Tomas Sandlin spenderade en herrans massa år i Björklöven innan han gav sig ut på en tränarresa som vid det här laget haft flera intressanta destinationer. Det berättar han om i Mjörnbergs Trashtalk.

Det blir också ett samtal om skillnaden på nervositet och oro, att motiveras av pressen det innebär att stå i båset, det korta tålamodet med tränare i svensk hockey och det överskattade med att gå ner på folk.

Vi snackar om Brynäs utan Anders Huss, pappa hockeyprofessorn Tommy Sandlin, gruppdynamiken i Kiruna, att ha familjen på distans, det märkliga mönstret mellan honom och Anders Spaak, den infekterade schismen mellan Kiruna IF och Kiruna AIF, Ozzy Osbourne och väldigt mycket mer.

Ni hör avsnittet via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *