Revanschen – en chans i allsvenskan

 Revanschen – en chans i allsvenskan

Efter några tunga år har målvakten Marcus Evertsson gjort det bra i Vännäs den här säsongen, nu får han chansen i allsvenskan.

Under några säsonger i Vimmerby och Kiruna har 25-åringen fått nöta en del bänk, men i höst har han varit vass i Vännäs och när Björklöven skickar iväg Oscar Masiello till JVM väljer den Hockeyallsvenska klubben att låna in Evertsson som backup.

– Vi är glada över att kunna hjälpa Björklöven, när de tappar en målvakt under junior-VM. Väldigt roligt för Marcus att få denna chans och ett bra kvitto på vår verksamhet, säger general managern Jacob Bergendorff på Vännäs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *