Serieledaren lånar in välbekant forward

 Serieledaren lånar in välbekant forward

I två säsonger krigade den storväxte forwarden Hampus Olsson i KRIF innan han inför den här säsongen valde att lämna för Hockeyallsvenskan.

Men nu står det klart att han vänder tillbaka till KRIF och Hockeyettan. Södertälje har, efter att han bara gjort ett mål på 25 matcher och fått sparsamt med speltid, valt att låna ut honom till sin gamla klubb.

”Olsson ansluter till laget på lördagen och debuterar för Kallinge/Ronneby i hemmamatchen mot Hanhals på söndagen. Olsson kommer i första hand spela två eller eventuellt tre matcher med laget”, skriver Södertälje på sin hemsida.

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *