Supporterklubben: ”Incidenten är gravt uppförstorad”

 Supporterklubben: ”Incidenten är gravt uppförstorad”

Tidigare under dagen rapporterade Kristianstadsbladet om att en KRIF-supporter tagit strupgrepp på en publikvärd i Kristianstad i samband med onsdagens match. Nu hävdar supporterklubben White Angels i ett öppet brev att det inte stämmer.

På sin hemsida har supporterklubben lagt ut en text där man framhärdar att det som står att läsa i tidningen är uppförstorat och beskriver sin syn på vad som egentligen hände. Man menar att det gick till på ett annat sätt ään det som beskrivits i tidningen och som lett till en polisanmälan.

”Därför är det med stor bestörtning vi läser dagens ”krigsrubriker” i Kristianstadsbladet som tyvärr innehåller rena faktafel”, skriver man bland annat.

Kritik riktas mot medierna som rapporterat om händelsen.

”Efter föregående säsongs stora incident när Nybro besökte Kristianstad så tas sådana här händelser på största allvar, därav polisanmälan. Vi är båda parter överens om att hela den här incidenten här gravt uppförstorad utav media. Båda parter anser härmed att saken är utagerad”, skriver White Angels på hemsidan.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *