Forwarden matchas igång i Hockeyettan

 Forwarden matchas igång i Hockeyettan

Ifjol gjorde han succé i Visby/Roma, nu är forwarden Erik Brissle tillbaka i Hockeyettan.

21-åringen värvades till Hockeyallsvenskan och BIK Karlskoga efter fjolåret men har missat hela den här säsongen på grund av skada. Nu är han tillbaka och kommer att matchas igång med Grums i Hockeyettan innan han får istid i Hockeyallsvenskan.

– Erik kommer att spela med Grums under torsdagen, de möter Borlänge borta. Med tanke på att han har missat nästan hela säsongen så känner vi att det är en riktigt bra lösning för honom att få börja där, säger assisterande tränaren Daniel Wessner på BIK Karlskogas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *