Floppklubben skeppar spelarna efter ekonomiska problem

 Floppklubben skeppar spelarna efter ekonomiska problem

Det är inte bara på isen det har gått riktigt dåligt för Asplöven den här säsongen, ekonomin är inte heller någon glädjande läsning. Nu är spelarna fria att lämna.

Asplöven har en obetald skatteskuld på 65 047 kronor som hamnat hos Kronofogden och har samtidigt svårt att betala spelarnas löner vilket gjort att flera lämnat och fler kan vara på väg. Klubben försöker sälja av flera spelare.

– Klubben har sagt att hittar man en klubb som är villig att betala är det fritt fram att lämna. Det är flertalet spelare som har nappat på det här, och de flesta andra jobbar på det just nu. Asplöven har mer eller mindre bjudit ut spelare och sålt av till diverse klubbar. Sen vet ju inte jag vad det handlar om för ekonomiska ersättningar, såklart, säger en spelare till Norrbottens-Kuriren.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *