Stjärnmålvakten lånas ut till Modo

 Stjärnmålvakten lånas ut till Modo

Han har varit en av de stora anledningarna till att Örnsköldsvik lyckats kvalificera sig för Allettan, nu lånas målvakten Michal Zajkowski ut.

I och med att Örnsköldsvik redan är klara väljer de att låna ut sin stjärnmålvakt till Modo som har Erik Hanses skadad. Zajkowski kommer vara i den Hockeyallsvenska klubben fram till annandag jul. Dagen innan Allettan startar.

– Vi vill inte stressa Erik Hanses i hans rehab utan ge honom tid att komma tillbaka och vara etthundra procent. Det här var då en fantastisk lösning som dök upp i och med att ÖHF redan är klara för spel i Allettan, säger Modos målvaktstränare Magnus Helin på Örnsköldsviks hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *