Sportchefen sågar egna målvakten

 Sportchefen sågar egna målvakten

Det har gått trögt för Tranås på slutet, nu sågar sportchefen Stefan Fransson sin egen målvakt.

Det är i en intervju inför helgens match mot Hanhals som sportchefen plockar fram det tunga artilleriet. Tranås har haft det svårt på sista tiden och tappat i slutet av matcherna. Har det kommit ett mål i baken har det gärna resulterat i flera.

– Vi har funderat över om vi har kört för dålig fys eller kanske för mycket. Men det känns inte som att problemet ligger där. Vi har inte tullat på något och vi orkar, men däremot har det blivit så att det har smugit sig in en oro när vi släppt in ett mål, säger sportchefen till Tranås Tidning för att sedan skicka en känga till sin egen målvakt Hampus Alexandersson.

– Vi har inte haft tryggt målvaktsspel från Hampus det känner jag är den största grejen där vi har hackat lite fram och tillbaka.

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *