Backen tar timeout efter fjärde hjärnskakningen

 Backen tar timeout efter fjärde hjärnskakningen

Det blir inget spel den närmsta tiden, om ens mer över huvud taget, för backen Oscar Niklasson. Försvararen tvingas ta timeout.

Backen såg ut att kunna ta en stor roll på blålinjen i Skövde, men efter upprepade hjärnskakningar blir det inte så. Frågan är snarare om det kommer bli något mer spel över huvud taget för 22-åringen.

”Efter fjärde hjärnskakningen på lika många säsonger tog jag idag beslutet att det blir timeout från hockeyn på obestämd tid. Ett oerhört tungt beslut att ta men något som kommer gynna mig i framtiden”, meddelar han via sitt Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *