SHL-veteranen kan hjälpa i skadekrisen

 SHL-veteranen kan hjälpa i skadekrisen

Det råder en minst sagt prekär skadesituation i Arboga, nu kan den gamle SHL-veteranen Christoffer Norgren tvingas till comeback.

43-åringen som har en lång spelarkarriär bakom sig i SHL och som under några år var sportchef i just Arboga har tillsammans med en annan veteran, Martin Klintberg, funnits med på Arbogas träningar den senaste tiden. Fyra man varav tre backar är långtidsskadade och klubben som sladdar i Hockeyettan västra är i behov av hjälp.

– De har varit med för att få kompletta formationer och hålla uppe nivån på träningarna först och främst. Men det är ingen utopi att en utav dem kanske får hoppa in, säger tränaren Lenny Eriksson till VLT.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *