Meriterade backen startar om i ettan

 Meriterade backen startar om i ettan

När Valbo idag tar sig an Huddinge på bortaplan gör laget det med en meriterad back i uppställningen.

Försvararen David Westlund, som fått förtroende i SHL med både Brynäs och Karlskrona men den gångna säsongen endast kom till spel i elva matcher för Timrå i Hockeyallsvenskan, har bestämt sig för att inleda säsongen i Gävle-klubben.

– David är ett väldigt fint tillskott till truppen och framförallt försvaret! I David får vi en defensiv klippa men som också kan hänga med och bidra i offensiven. En stor fysisk back, som trots sin storlek är väldigt rörlig på isen, säger den assisterande tränaren Rickard Brehlin på Valbos hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *