#78 Kenny Källström

 #78 Kenny Källström

”Jag är en tänkare, jag grubblar och tänker på saker alldeles för mycket ibland”

Efter en brokig karriär är Kenny Källström kommande säsong en del av en stark backsida i ett starkt Västerås som ska försöka ta sig tillbaka till Hockeyallsvenskan. I Mjörnbergs Trashtalk berättar han om karriärresan från renodlat offensiv back till den allround-försvarare han är idag.

Det blir ett samtal om att som yngling komma upp i Leksands a-lag, den tunga tiden när han tvingades lämna Leksand och hamnade i Karlskrona, sejourerna utomlands, varför Östersund aldrig lyckades och vad som väntar Västerås kommande säsong.

Men det bjuds också på snack om att stå som en blöt katt i Nicklas Lidströms hall, att känna sig som en dålig hockeyspelare, om att påverkas av skriverier, att slåss i den brittiska ligan, språkförbistring i Frankrike, att dricka öl och bonda med fansen och att hålla på ett lag som rasat ner i en tredjedivision.

Detta bland väldigt mycket annat i en podd som ni kan höra via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *