Spelarna har polisanmält misshandeln

 Spelarna har polisanmält misshandeln

De tråkiga händelserna i samband med Ica Oxen Cup i Mariestad helgen som gick kan få ett rättsligt efterspel.

Klubben Mariestad anmälde händelsen där tre spelare, två från Skövde och en från Mariestad, misshandlades av publik utanför Katrinhallen medan de höll på att jogga ner redan under helgen. Nu har dock även de tre utsatta spelarna polisanmält händelsen och lämnat sitt vittnesmål kring vad som inträffade.

– Det var väldigt viktigt att det blev en polisiär sak av det här. Det som hände i fredags är så långt ifrån idrott man kan komma, säger Mariestads ordförande Mikael Ericson till Mariestads-Tidningen.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *