”Lilla AIK” värvar back från storebror

 ”Lilla AIK” värvar back från storebror

Relationerna fortsätter vara uppenbart goda mellan AIK och Väsby, Hockeyettan-klubben fortsätter att värva från storebror.

Ifjol värvade succégänget flera spelare från AIKs juniorverksamhet och så har det fortsatt även i år. Näste man att lämna Gnaget för Väsby är backen Nicklas Sjölund som rent av gjorde 21 matcher i Hockeyallsvenskan säsongen som gick och under tre matcher var utlånad till just Väsby.

– Jag har haft en löpande dialog med Nicklas ända sedan april månad och nu går detta äntligen i lås. Det är en spelare som således stått väldigt högt upp på min lista över backar jag vill se i lagbygget. Han är en stor, skridskoskicklig back som kommer ge oss både stabilitet och offensiv spets, kommenterar sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *