Fysisk kanadensare till norrserien

 Fysisk kanadensare till norrserien

Det sker en förändring på backsidan hos Vännäs.

Försvararen Joakim Lövgren har bestämt sig för att på grund av privata skäl lämna föreningen och kommer att ersättas av den tuffe kanadensaren David Storey som den gångna säsongen lirade i division 2 med Olofström.

– När det blev som det blev som det blev med Lövgren har vi letat efter en likvärdig backtyp och vi känner att vi fått det i Storey. Han är en väldigt professionell och seriös hockeyspelare, som inte viker undan i närkamperna och verkligen har det fysiska spelet som sin styrka, säger general managern Jacob Bergendorff på Vännäs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *