Den rutinerade backen la av – blir tränare hos konkurrenten

 Den rutinerade backen la av – blir tränare hos konkurrenten

Nyligen deklarerade backen Johan Jonsson att han lägger skridskorna på hyllan, men han blir kvar inom hockeyn.

32-åringen med en lång och fin karriär i framförallt Hockeyallsvenskan spenderade sina tre sista säsonger i Västerås, men nu står det klart att han den kommande säsongen kommer att agera som assisterande tränare i seriekonkurrenten Enköping vid sidan om Robert Kimby.

– Jag har tänkt på tränaryrket ett tag. Jag och Robban har haft kontakt under våren/sommaren och när vi diskuterade om att jobba tillsammans med ESK så kändes det helt rätt, kommenterar han på Enköpings hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *