20-åringen från Sundsvall vänder hem från Norge

 20-åringen från Sundsvall vänder hem från Norge

Efter en säsong i norsk hockey bär det av tillbaka till Sverige för Sundsvalls-bördige Oliver Pihlström.

20-åringen testade efter några säsonger i Sundsvalls J20-lag sina vingar i norska Comet Halden säsongen som gick och gjorde det med stor framgång. Men nu flyttar han hem igen och har kritat på för SK Lejon.

– I Oliver får vi en spelare som har otroligt fina referenser, jag såg honom i ungdomsåren själv och såg att det fanns otroligt mycket hockey i killen. Det var fler klubbar som var intresserade av Oliver så vi är mycket glada att han tillslut valde SK Lejon, säger tränare Jens Brändström på SK Lejons hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *