#72 Sjukt svår förbundshumor

 #72 Sjukt svår förbundshumor

Kaoset har dragit in över den inhemska hockeyn och tvingar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund till en mängd analyser.

Veckans avsnitt bjuder på reaktioner på att Sundsvall drar sig ur Hockeyettan och funderingar kring vad som händer med den norra serien nu.

Dessutom vrider och vänder vi naturligtvis ut och in på #panterngate efter att Malmö-klubben kastats ut ur Hockeyallsvenskan. Vi funderar kring vad det skulle innebära för klubben med en återkomst i Hockeyettan, om Kristianstad egentligen är redo för Hockeyallsvenskan, vad ett byte mellan lagen skulle innebära för söderserien och den svåra humorn i att skicka ut ett lag som har ekonomin i ordning och lyfta upp ett som inte har det.

Dessutom en stjärna som lovar att bli sylvass kommande säsong, inline-VM i Bratislava, det potentiella problemet med att Tingsryd och Kristianstad har identiska dräkter och så djupdyker vi i Nybros lagbygge.

Detta och en hel del annat hör ni via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *