Genombrottsmannen väljer nykomlingen

 Genombrottsmannen väljer nykomlingen

Säsongen som gick gjorde forwarden Linus Tjulander avtryck i Grästorp, nu fortsätter karriären i Gripen.

Den Färjestad-fostrade 21-åringen tog klivet till seniorhockeyn och Hockeyettan säsongen som gick och gjorde det så bra att nykomlingen från Nyköping bestämde sig för att värva honom till kommande säsong.

”En hyfsat stor forward med bra driv som går rakt på mål och har ett vasst avslut. En gedigen ishockeyutbildning i Färjestad och gjorde en bra debutsäsong i Grästorp & Hockeyettan. Mycket intressant spelare som vi fått bra rekommendationer på”, skriver Gripen på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *