Tidigare superhajpen klar för spel i norrserien

 Tidigare superhajpen klar för spel i norrserien

Målvakten Oskar Sehlstedt är klar för spel i SK Lejon kommande säsong.

25-åringen gjorde juniorlandskamper och spåddes en lysande framtid när han lämnade Norrland för spel i söder, men har de fyra senaste säsongerna mest studsat runt mellan ett gäng olika klubbar och varit skadedrabbad. Nu väljer han att flytta hemåt, till Skellefteå igen.

– Roligt att Oskar han väljer oss. Han är en spelare som vi önskat att få till oss i flera år. Han blir en oerhört viktig kugge i detta lagbygge. Kommer även bidra med en hel del rutin trots sin ålder, säger sportgruppens Tobias Carlson på SK Lejons hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *