Värvar brunkare som potentiell publikfavorit

 Värvar brunkare som potentiell publikfavorit

Det är inte bara fina handleder som räknas.

Väsby kontrakterar den unge energispelaren Nicklas Lindholm Schmidt till kommande säsong. En kraftfull AIK-junior som man hoppas ska få publiken att tända på alla cylindrar.

– Nicklas var med och tränade med oss en hel del redan under fjolåret och visade då en omättlig hunger på hockey och att utvecklas. Han fick till att börja med en try-out i april som nu utmynnar i ett permanent kontrakt över säsongen 17/18. Som spelare kommer Nicklas tillföra fart, intensitet och ett rakt oömt spel. Han har verkligen potentialen att bli en publikfavorit bland ”Hogsen” på läktaren då han personifierar begreppet Vilda Väsby, kommenterar sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *