Tillbaka i Stockholm efter en tid i söder

 Tillbaka i Stockholm efter en tid i söder

En säsong i Vimmerby fick räcka, nu vänder anfallaren Oskar Carlsson tillbaka till Stockholm.

22-åringen har gjort klart med Haninge som han representerade under en kort period säsongen 15/16.

– Det känns jättebra att vara tillbaka i Haninge. Jag trivdes jättebra under den korta tid jag var här senast. Haninge är en bra och seriös förening som delar mina värderingar. Jag har höga förväntningar på mig själv och laget inför kommande säsong. Haninge bevisade att man är ett bra lag under förra säsongen. Truppen inför denna säsong ser stark ut tycker jag, kommenterar han på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *