Allsvenske backen fick kalla handen – blev klar för Västerås

 Allsvenske backen fick kalla handen – blev klar för Västerås

Näste man in i Västerås Hockeyettan-bygge blir backen Morgan Hassel.

Den 28-årige backen var med och spelade upp Vita Hästen i Hockeyallsvenskan och sammanlagt gjort fyra raka säsonger i klubben, men när han helt negligerades efter säsongen som gick valde han att rita på för Västerås.

– Jag har inte hört nåt alls från Hästen sen säsongen tog slut. Jag pratade med Jonas (tränare Johnson) och Niklas (dåvarande sportchef Czarnecki) precis i slutet av säsongen, de lät ganska positiva då, men sen har jag som sagt inte hört ett ljud därifrån. Då kände jag att jag inte var så jätteviktig där liksom, och ska det vara så vill jag prova nåt annat istället. När Hästen visade noll intresse blev valet att skriva på för Västerås enkelt, berättar han för NT.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *