Tränaren skriver sensationellt långt kontrakt

 Tränaren skriver sensationellt långt kontrakt

Hans tid i Lindlöven har kantats av framsteg, nu förlänger tränaren Jussi Salo sitt redan långa kontrakt.

Den finländske tränaren kom till Lindlöven 2015 och skrev redan under sin första säsong på en treårig kontraktsförlängning. Ett kontrakt som sträckte sig fram till 2019, men det var uppenbarligen inte tillräckligt. I helgen förlängde parterna kontraktet med ytterligare ett gäng år och Salo är nu kontrakterad fram till och med 2022.

Ett väldigt långt kontrakt för en tränare i Hockeyettan.

– Det här är för att säkerställa en bra tränare i föreningen och för vårt representationslag. Vi vet ju om att det är andra klubbar som ryckt i honom, säger klubbens ordförande Perry Liljesvan till Lindenytt.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *