Den spelskicklige backen återvänder – skriver tvåårs-kontrakt

 Den spelskicklige backen återvänder – skriver tvåårs-kontrakt

Det blir en återkomst till moderklubben Skövde för den spelskicklige backen Albin Lindgren.

Efter några starka säsonger med Skövde i Hockeyettan försökte 21-åringen slå sig in i Västerås och Hockeyallsvenskan via en tryout säsongen som gick, men när det inte föll väl ut hamnade han i KRIF. Nu står det dock klart att han återvänder till Billingehov och har skrivit på ett avtal över två år.

– Albin är en skridskoskicklig back med starka offensiva kvaliteter vilket han inte minst visade under säsongen 2015-2016 då han noterades för hela 30 poäng (7 mål och 23 assist) på 35 matcher med SIK. Vi är mycket glada för att Albin valt att återvända till moderklubben och hans påskrift betyder också att vi för tillfället är klara med backsidan, kommenterar sportchefen Hans Ljunggren på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *