Den tuffe backen väljer söderserien

 Den tuffe backen väljer söderserien

På tre säsonger kommer backen Niklas Lindmark ha klarat av gästspel i samtliga fyra Hockeyettan-regioner.

Säsongen 15/16 spelade stockholmaren i Hudiksvall i den östra serien, men lånades i slutet ut till norrgänget Örnsköldsvik. Säsongen som gick spenderade han med Skövde i västserien och till kommande säsong står det nu klart att ny klubbadress blir Kristianstad i den södra serien.

– Niklas är en spelare som gärna delar ut en tackling och inte stiger undan när det hettar till. Han är en stor rejäl back som vill träna hårt och utvecklas i en miljö med hård konkursens, säger sportchefen Joakim Johansson på Kristianstads hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *