#67 Seriens bäst betalde sportchef

 #67 Seriens bäst betalde sportchef

Serieindelningen har kommit och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund diskuterar Grästorps förflyttning till söderserien och hur heta de fyra serierna egentligen känns i förhållande till varandra.

Vi funderar kring Sundsvalls ekonomiska trångmål och vad de kan tänkas betyda för klubben och serierna. Kommer klubben att överleva? Kommer de att klara den nya licensen?

Det blir snack om Huddinges tunga backförluster, Västerås lösning på sportchefsposten och Magnus Rahms finter kring ryktena att han skulle till Vimmerby. Vi funderar över faktumet att många Hockeyettan-stjärnor med mycket hockey kvar i sig väljer den civila karriären och lyfter fram att fler klubbar borde rekrytera tränare internt istället för att värva trötta veteraner.

Dessutom har vi upptäckt ett intressant samband som föder frågan, är Tomas Sandlin och Anders Spaak samma person? Samt försöker svara på ett annat viktigt spörsmål, hur många burkar gurka får man för 45 000 i månaden?

Detta bland en hel del annat initierat om Hockeyettan hör ni via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *