Backen ska fortsätta utvecklas efter vinterns succé

 Backen ska fortsätta utvecklas efter vinterns succé

Näste man att rita på för en fortsättning i Väsby är backen Robin Karlsson.

Den unge försvararen gjorde ordentliga framsteg under vintern och har nu bestämt sig för att fortsätta i Vilundahallen.

– Jättekul att Robin väljer sin fortsatta utveckling i moderklubben. Han gjorde en bra fjolårssäsong där han i backpar tillsammans med Rasmus Sörgardt imponerade stort i Allettan & Playoff. Kan han hålla den nivån över hela säsongen är han definitivt redo för större uppgifter inom en snar framtid. Således är det självfallet en grymt härlig känsla att veta att Robin är med på tåget även nästa säsong, kommenterar sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *