Succétränaren lämnar Hockeyettan för division 2

 Succétränaren lämnar Hockeyettan för division 2

Vintern som gick gjorde Eric Karlsson succé i Vimmerbys bås, men kommande säsong coachar han Boro/Vetlanda i division 2.

23-åringen inledde säsongen som assisterande tränare men fick ta ett större ansvar när Jeff Hällegard sparkades under vintern. Men någon fortsättning i Vimmerby blir det inte, istället tar den unge tränaren över tränarposten i Boro/Vetlanda.

”Erik som är från Vimmerby har också ett förflutet som spelare i Boro, så han var välkänd av klubben. Med Eric vi rodret hoppas vi på att det skall bli en spännande resa. Kontraktet är på två år, men både Eric och klubben är öppna för en längre resa”, skriver division 2-klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *