Forne spjutspetsen blir assisterande tränare

 Forne spjutspetsen blir assisterande tränare

Det är klart vem som blir assisterande tränare till Niclas Högberg i Hanhals kommande säsong.

Rollen kommer att axlas av Emanuel Åström som spelat i Hockeyettan med Mörrum och Nybro och de senaste säsongerna öst in poäng i division 2, men som nu lägger skridskorna på hyllan. Han återvänder därmed till Hanhals som han representerade som spelare mellan 2014 och 2016.

– Hade ju bestämt mig för att avsluta min spelarkarriär, men ville absolut inte släppa hockeyn. Det var därför inget att tveka på när den här möjligheten dök upp. Har tänkt många gånger att när jag slutar spela, så vill jag gärna ge mig in i tränarrollen, kommenterar han på Hanhals hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *