Poängspelaren vänder tillbaka till Stockholm

 Poängspelaren vänder tillbaka till Stockholm

Efter några säsonger på utflykt i den västra serien vänder forwarden Linus Pellfolk tillbaka till Stockholm.

Anfallaren som de senaste säsongerna representerat Arboga, Lindlöven och Mariestad har gjort klart med moderklubben Väsby.

– Linus är en högerfattad, spelskicklig center (i första hand) som besitter kvalitéer som vi eftersökt i form av hans skott och målkänsla. Det kan potentiellt bli ett riktigt bra vapen för oss i vinter. Vidare har Linus visat stor vilja att återigen dra på sig Väsbytröjan vilket vi värderar väldigt högt. Mycket roligt att en spelare som varit ute på äventyr väljer att komma hem igen och det är återigen ett kvitto på att vår verksamhet håller en god standard. Kontraktet med Linus är skrivet på två år, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *