De skickar upp coachen på läktaren

 De skickar upp coachen på läktaren

Säsongen som gick klev Tobias Jahr in i Vimmerby-båset i samband med att klubben förändrade på tränarsidan, kommande säsong sitter han på läktaren.

När Vimmerby valde att förändra på tränarsidan och skiftade till ett delat ledarskap nådde man framgång den gångna säsongen. Tobias Jahr var en del av den trio som ledde laget under andra halvan av säsongen, men kommande höst sitter han på läktaren istället. Han kommer ikläda sig rollen som läktarcoach för Vimmerby.

– Tobias Jahr är duktig på detaljer och är dessutom taktiskt skicklig, han kommer bli en stor tillgång i sin nya roll. Att han vill och kan vara kvar i organisationen kring a-laget betyder jättemycket. Han hade en väldigt stor del i lagets framgångar och var en viktig del i den tränartrio som ledde laget till playoff 3. ”Jarren” är dessutom mycket omtyckt av spelare och ledare i klubben och vi i sportgruppen har ett stort förtroende för honom, säger sportchefen Daniel Stolt i ett pressmeddelande.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *