Fler spelare lämnar Sverige för Australien

 Fler spelare lämnar Sverige för Australien

Det blir fler spelare från Hockeyettan som testar vingarna i Australien den här sommaren.

Sedan tidigare har Vimmerby-anfallaren Kristoffer Backman gjort klart med Melbourne Ice i den australiensiska ligan, nu står det klart att även Tranås-spelarna Sebastian Ottosson och Niklas Dahlberg ska iväg på det äventyret.

– Har egentligen ingen aning om vilken nivå den håller men visst är det ett äventyr som man kommer att ha med sig resten av livet. Samtidigt kommer vi att ha möjlighet att träna bra både på is och försäsong med löpning och styrka, säger Sebastian Ottosson till hockeybloggen hos Tranås Tidning.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *