Flera spelare tvingas lämna succélaget

 Flera spelare tvingas lämna succélaget

När Vimmerby ser om sitt hus inför kommande säsong står det klart att ett flertal spelare får lämna.

Det står nu klart att ingen av Oscar Fröberg, Daniel Nilsson, Viktor Crus Rydberg, Oskar Carlsson och Leonard Forselius kommer erbjudas några nya kontrakt med klubben. Dessutom står det klart att även Pontus Gulldén och Helge Holmstrand lämnar för nya uppgifter.

– Det finns olika anledningar till att de här spelarna inte blir kvar hos oss. När det gäller exempelvis Pontus Gulldén, så fick han inte ihop sin sociala situation med fortsatt spel i Vimmerby, och Helge Holmstrand flyttar till Jönköping för hockeygymnasiet där. Vi vill tacka samtliga för deras insats i Vimmerby Hockey och önskar dem lycka till i framtiden, säger klubbens sportchef Daniel Stolt i ett pressmeddelande.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *