Den defensive pjäsen stannar

 Den defensive pjäsen stannar

En efter en faller pusselbitarna på plats för Borlänge, nu förlänger Jim Jakobs med klubben.

22-åringen som framförallt tar ett defensivt ansvar har skrivit på för en ny säsong i Dalarna.

– Jim var kanske den spelare som höll den genomsnittligt högsta nivån i allettan om man tittar på vår trupp. Det är kul att han väljer att fortsätta hos oss, Jim tillhör den kategorin spelare som ingår i vår kärna där han är viktig för gruppen både på och utanför isen. På isen står hans defensiva sidor ut där han spelar ett uppoffrande spel, inte minst i numerära underlägen, säger sportchefen Mats ”Horndal” Johansson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *