Succémålvakten till Hockeyallsvenskan

 Succémålvakten till Hockeyallsvenskan

Strax efter att säsongen tagit slut bekräftade succémålvakten Arvid Ljung att han var på väg till Almtuna, nu kungör klubben värvningen.

Ljung slog igenom i Mariestad under vintern efter några säsonger i division 2 och tillhörde en av Hockeyettans allra bästa målvakter, något som gjorde allsvenska Almtuna intresserade. Nu är han klar för klubben till kommande säsong.

”Arvid är en målvakt som vi bedömer ha en stor utvecklingspotential med många positiva uppsidor. Vi har givetvis en plan för hur vi skall vidareutveckla Arvid på bästa möjliga sätt och är glada att ha honom i vår verksamhet kommande säsong”, skriver Almtuna på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *