Back återvänder från Örebro

 Back återvänder från Örebro

Det första nyförvärvet till Skövdes trupp inför kommande säsong är en ung hemvändare.

Efter några år i juniorverksamheten hos SHL-laget Örebro väljer den 18-årige backen Tom Lundgren att återvända till Skövde för spel i Hockeyettan. Han gjorde en match med laget under säsongen som gick.

”Tom som ursprungligen kommer från Skara valde att spela med Skövde IK som U16 spelare innan han flyttade till Örebro HK och deras juniorverksamhet som han representerade i tre år. Tom gjorde ett mycket gott intryck på oss under sin korta tid i klubben och hans insats i derbyt mot MBois gav mersmak för båda parter som nu enats om ett tvåårsavtal”, skriver Skövde på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *