Målvakten skriver nytt kontrakt med topplaget

 Målvakten skriver nytt kontrakt med topplaget

Under säsongen som gick satsade Borlänge på två stabila målvakter, men kommande säsong blir det bara en.

Det står klart att Tobias Sandberg kommer att lämna föreningen och samtidigt att Marcus Hellgren Smed, som under vintern som gick vid några tillfällen var utlånad till Mora i Hockeyallsvenskan, skrivit nytt kontrakt.

– Vi har haft två målvakter i vinter men vi har bestämt oss för att satsa på en av dem och då blev det Marcus. Han har varit bra i vinter och vi ser att Marcus har stor utvecklingspotential, säger sportchefen Mats ”Horndal” Johansson på Borlänges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *